De Dalem te Tholen

Opdrachtgever: Timek Planontwikkeling
Bouwjaar: 2015

Beschrijving project:

Klassiek, sfeervol en fris, zo valt het ontwerp van De Dalem het best te omschrijven. Het huidige jaren ’70 gebouw wordt volledig gerenoveerd in oude stijl met de nieuwste bouwmethodes. Het ontwerp is afgeleid van de oorspronkelijke bouwtekeningen uit 1900. Daarmee sluit het beeld weer aan op het historisch karakter van het centrum. Er is bewust gekozen om het gebouw te voorzien van en lift en installatie die afgestemd is op hulpbehoevende mensen.

Het gebouw in het historische centrum van Tholen met veel voorzieningen om de hoek wordt herontwikkeld naar een pand 5 luxe appartementen, 3 winkelruimtes en 9 garageboxen. Ook wordt er een sfeervol afgesloten binnenterrein gecreëerd. De bewoners van de appartementen hebben de mogelijkheid de auto te parkeren in een garage in de kelder van het gebouw.

Interesse?

Vraag gratis de brochure aan via de website www.dedalem.nl!