Op een prachtige locatie midden in Oud-Vossemeer ontwikkeld Timek drie ruime seniorenwoningen met het project Welhoek.

De locatie is gelegen aan de achterzijde van de Kalisbuurt, Hofstraat en sluit aan op de Van Zeylstraat in de nieuwbouwwijk Welhoek. De woning zal geen standaard seniorenwoning worden, maar een woning met veel ruimte, een tuin en de mogelijkheid voor een garage. De indeling van de woning kan samen met de koper worden ingevuld.

Het rustige groene binnengebied zal een ‘sfeervolle plattelandse uitstraling’ krijgen. Het plan is gebaseerd op een boerderij met erf waarop diverse gebouwen staan. Deze gebouwen vormen feitelijk een geheel en geven qua kleur en materiaal gebruik een landelijke sfeer.

Het aanbod aan woningen voor families die nog maar met zijn 2-en zijn is beperkt. De woningbouwvereniging heeft in het dorp diverse kleine woningen staan, hoofdzakelijk bedoeld voor senioren. Deze hoofdzakelijk oudere woningen zijn gebouwd in een tijd dat mensen het normaal vonden dat als je verhuist je woonkamer, keuken en slaapkamer kleiner wordt. Tijden veranderen, ouderen blijven vitaler en willen, als het mogelijk is, ruimer blijven wonen, een mogelijkheid tot slaapkamer en badkamer op de begane grond, een logeer-/werkkamer, onderhoudsvrij en als het kan ook nog eens energiezuinig. In het plan zijn 3 woningen opgenomen die al deze woonwensen in zicht hebben.

Een woonkamer met open keuken waarbij de woonkamer een breedte heeft van bijna 5 meter vindt u niet snel. Een slaapkamer van 14 m2 op de begane grond of 29 m2 op de verdieping met een aangrenzende badkamer waar zelfs ruimte is voor een bad met een aparte douche is ook uniek. In de ruime entree met daarin opgenomen een ruim toilet en een trap naar de verdieping en plaats voor een mooie garderobe. Op de verdieping kan men een bijvoorbeeld een logeerkamer realiseren en een ruimte berging.

Levensloopbestendig, deze term leest u misschien wel eens. Het betekent dat woningen zo zijn gebouwd dat de bewoners erin kunnen blijven wonen als hun levensomstandigheden veranderen, bijvoorbeeld door ouderdom, ziekte of een handicap. Deze woning zal niet alleen volledig levensloopbestendig zijn maar ook zeer energiezuinig.

Om snel en gemakkelijk de winkels te kunnen bereiken wordt er een breed loop- en fietspad aangelegd vanaf het projectgebied richting de Hofstraat.

Bouw start voorjaar 2018. Voor de drie seniorenwoningen is de voorverkoop zojuist gestart. Geïnteresseerden kunnen zich in het formulier hieronder gratis inschrijven voor meer informatie.

Schrijf u vandaag nog in en blijf op de hoogte!

INSCHRIJFFORMULIER

Naam (verplicht)

E-mail (verplicht)

Telefoonnummer

Toelichting op uw aanvraag

6logo