Op een prachtige plek in Standdaarbuiten worden 10 nieuwbouwwoningen ontwikkeld volgens de Collectief Particulier Opdrachtgeverschap (CPO) gedachte.

Zo worden de woningen straks samen met de kopers bedacht. Een unieke methode waar de klant wordt meegenomen in het ontwerpproces. Het project Zomervlinder is gelegen in de Vlinderbuurt aan de groene rand van het dorp en heeft een goede bereikbaarheid door de A17. Het project biedt vele mogelijkheden voor zowel starters als gezinnen.

Wegens succes kunnen geïnteresseerden zich tot september vrijblijvend inschrijven. Degene die zich hebben ingeschreven, krijgen eind augustus een uitnodiging voor een tussentijdse informatiebijeenkomst. Aan het einde van de inschrijfperiode wordt een groep kopers samengesteld om samen de woningen te gaan ontwerpen. De planning is om na de jaarwisseling met de bouw van de starterswoningen te starten. De maximale prijs voor een tussenwoning wordt €175.000. De prijs voor de hoekwoningen zijn op dit moment nog niet bekend.

Interesse? Schrijf je hieronder gratis in.

INSCHRIJFFORMULIER

Naam (verplicht)

E-mail (verplicht)

Telefoonnummer

Toelichting op uw aanvraag