Timek levert diensten op het gebied van ontwikkelen en bouwen. U begrijpt dat wij trots zijn op wat wij doen, het vakmanschap dat we hebben opgedaan en de ervaring die zich in de tientallen projecten laat zien. Wij willen en kunnen veel voor u betekenen, het liefst van A tot Z. Timek blijft daarin wel nuchter. Want er zijn ook andere manieren waarop we u van dienst kunnen zijn.

Specifieke dienstverlening
Wij helpen u net zo graag en professioneel als u een of meerdere delen uit het totale bouw- of ontwikkelproces nodig heeft. Alleen vergunningen bijvoorbeeld. Of een ontwerp of architect. Of duidelijke ideeën voor indeling van gebieden, kavels of ruimtes. Of er moet een haalbaarheidsstudie komen. En misschien heeft u alleen behoefte aan bouwbegeleiding. In alle gevallen leveren wij een hoogwaardig eindresultaat, waar u mee verder kunt.

Advies bij activiteiten die u zelf wil aanpakken
Bouwen is een feest. En daarom begrijpen wij het maar al te goed als u zelf de regie in handen wil nemen. Timek ondersteunt u als toegevoegd adviseur bij alle beslissingen die u moet nemen in het bouw- of ontwikkelproces. Of wij helpen u om te bepalen welke fasen in het proces u het beste zelf kunt uitvoeren en in welke fase het beter is om de regie uit te besteden.

Advies als uw huidige bouwproces te spannend wordt
Regelmatig wordt Timek ingeschakeld als bouwprocessen minder voortvarend verlopen dan vooraf gedacht. Wij helpen u dan door te analyseren waar dat aan ligt. Wij stellen met u de oorzaken vast en maken een verbeterplan. Waar nodig leveren wij ook specifieke dienstverlening om uw bouwproces vlot te trekken.

Advies als u niet precies weet wat de vraag is
Soms zit het hoofd zó vol, of zijn zaken zó ingewikkeld, dat het moeite kost om precies uit te tekenen met welke vraag we bezig zijn. Of u loopt over van ideeën en mogelijkheden. Of u loopt tegen muren op. Regelmatig hebben wij daarom gesprekken om mensen te helpen begrijpen waar het precies om gaat. Waar ze moeten beginnen. Of waar ze moeten zijn. Door goed te luisteren en door te vragen, helpt Timek u om duidelijkheid te krijgen, in welk bouw- of ontwikkelvraagstuk dan ook. 

Ja, ik wil een afspraak maken voor een vrijblijvend gesprek