Alles op het gebied van bouwen en ontwikkelen. En daarmee bedoelt Timek ook echt alles: van de eerste gedachten tot en met de oplevering. Wij zien dat als een proces. Als een reis van A naar Z, waarbij A en Z eerst helemaal helder worden gemaakt. En u tevreden bent over het bereikte resultaat. 

Wij zien Ontwikkelen en Bouwen als twee aparte processen. Bij ontwikkelen begint u letterlijk met alleen een mogelijkheid, zoals bijvoorbeeld een stuk land, een leegstaand pand of een ongebruikt perceel binnen de bebouwde kom. Bij bouwen heeft u toch al wat meer zaken vastgelegd zoals locatie, doel en oplevermoment. 

Regie
Wij zijn regisseurs van deze twee processen. We kennen de stappen die u daarin moet zetten en de belangrijkste momenten daarin. We bewaken de kwaliteit. Want met kwaliteit komt controle. Controle op tijd en geld. Controle op de juiste dingen doen en de dingen juist doen. Controle op samenhang. Zodat iedereen op elk moment weet waar ze in het proces zijn. En controle op afwijkingen. Want als alles helder is en blijft, dan is omgaan met veranderingen eenvoudig.