Platform voor al uw bouw- en ontwikkelvraagstukken

Timek ontwikkelt locaties en begeleidt bouwprojecten. Als platform ontzorgen we in het gehele bouwproces. Wij definiëren, organiseren en realiseren. Daarmee is Timek de schakel tussen het idee en het daadwerkelijke bouwen. We hebben alle kennis in huis over ontwerpen, bouwen, duurzaamheid, vergunningen en planontwikkeling. Timek vormt hiermee een platform voor al uw bouw- en ontwikkelvraagstukken. Klein of groots, elke vraag en elk project is welkom.

Bekijk hier een overzicht van al onze diensten.

Een goed begin

Gaat u met ons aan de slag? Dan leiden wij stap voor stap het project. We investeren tijd en kennis aan de start. Uw wensen concreet krijgen zorgt voor duidelijkheid. En een slim ontwerp betaalt zich terug. Vooraf weten waar u aan toe bent vinden wij dus heel normaal.
 

Vast aanspreekpunt

Zoals u weet, zijn er in een bouwproces veel partijen betrokken. Timek bewaakt de communicatie, planning, budgetten en kwaliteit. We blijven uw vaste en enige aanspreekpunt, in begrijpelijke taal. Timek ontzorgt in het gehele proces, van A tot Z. Zelfs tot na de oplevering staan we voor u klaar. Meer weten over onze visie? Lees hier meer over ons en ons team.

Gaat niet, bestaat niet!

Alles wat met bouwen of ontwikkelen te maken heeft, vinden we geweldig. Van een kleine renovatie tot de ontwikkeling volledige woonwijk, voor elk vraagstuk zoeken wij een oplossing. Gaat niet, bestaat niet! 

Samen starten aan een nieuw project?

Gerealiseerde projecten

Al sinds 2001 werken we aan prachtige bouw- en ontwikkelplannen. Duurzaamheid betekent voor ons ook houdbaarheid. Als het project over lange tijd nog steeds mooi in de omgeving past, is onze missie geslaagd. Hier een greep uit onze reeds gerealiseerde projecten:

Aan de slag met uw idee?