Bij Timek horen we vaak de verzuchting over ontwikkelen en bouwen: "Je weet wel waar je begint, maar niet waar je eindigt." Daar hebben wij de juiste antwoorden op. Door onze creativiteit op alle vlakken in te zetten: ruimtelijk, esthetisch, procedureel, technisch en financieel. Wij vinden bouwen en alles wat er mee samenhangt geweldig. Van het bedenken van de eerste plannen tot en met het opleveren van uw nieuwe project.

Timek ziet ontwikkelen en bouwen als een proces. En aan dat proces voegen wij intelligente regie toe. Wij blijven wakker en schrikken niet als het een keer anders loopt. We blijven nadenken, zien op tijd wat er moet gebeuren en ondernemen dan gerichte actie. Onze doelgerichtheid begint met beter beginnen en betere vragen stellen. Gevolgd door een betere timing en betere contacten. En natuurlijk: beter samenwerken met alle betrokken partijen.

Wij doen onze uiterste best om eenvoudige taal te gebruiken. Zodat u ons goed begrijpt en we u kunnen meenemen in het hele proces. Daarnaast zijn we bij Timek eerlijk over alles. Over hoe wij werken en met wie wij werken. Over fouten die we maken en hoe we ze oplossen. Wij zijn transparant over prijzen en tarieven. En waar we informatie vandaan halen en wat we daarmee doen. Uiteraard zijn wij onafhankelijk bij de keuze van partners in het ontwikkel- en bouwproces.

Duurzaamheid in ontwikkelen en bouwen is bij Timek vanzelfsprekend. Dit blijft steeds in ontwikkeling en dat volgen wij op de voet. Opdrachtgevers willen bij dit proces betrokken zijn. Er komen nieuwe bouwmaterialen en -technieken. Het denken over bouwen verandert. Er is meer aandacht voor het bewaken van het proces en over de samenwerking met alle betrokkenen.

Waar het vaak misgaat is dat de verschillende partijen die aan een project werken elkaar niet goed begrijpen en niet op tijd informeren. Wij voorkomen dit of grijpen tijdig in. Daar zit onze kracht. Bouwen is een feest. Doordat wij van de partij zijn, blijft dat ook zo.