Timek is een platform

Bij Timek zijn we sinds 2001 dagelijks bezig met bouwen, ontwikkelen en alles wat hierbij komt kijken. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot een platform voor al uw bouw- en ontwikkelvraagstukken. Elk project is welkom en voor elke vraag bieden wij een antwoord.

Brains in building

“Daar hebben jullie goed over nagedacht.”. Het mooiste compliment, als je het ons vraagt. Dit is nu precies waar we voor staan. Over elke stap in het ontwikkel- of bouwproces is nagedacht. Zowel ruimtelijk, technisch, esthetische als financieel. Bij Timek hebben we verstand van bouwen, oftewel brains in building. 

De voordelen van Timek

  • Verstand van bouwen én ontwikkelen

  • Ontzorging van idee tot realisatie

  • Bewaken van uw verwachtingen

  • Uw vaste aanspreekpunt tijdens het gehele proces, in begrijpelijke taal

  • Duurzaamheid en innovatie zijn vanzelfsprekend

  • Wij zien bouwen als een feest!

Meer over onze diensten leest u hier.

Lees hier meer over onze diensten

"Daar hebben jullie goed over nagedacht.”. Het mooiste compliment, als je het ons vraagt."

- Paul Timmermans & Vincent van der Male 

Slim ontwerpen

Een succesvol bouwproject draait om meer dan alleen het gebouw. Onze focus ligt op ruimtelijk en slim ontwerpen. Zo bemoeien we ons graag met uitstraling van de straat en kijken we kritisch naar de verhoudingen ten opzichte van het gebied. Voor ons is een ontwerp pas geslaagd wanneer de compleet gebouwde omgeving klopt. En dat geldt voor binnen en buiten.

Team Timek

Net als de bouw, zijn ook wij voortdurend in ontwikkeling. Innoveren en duurzaamheid staan hoog op onze agenda. Daarom bestaat ons team uit jonge talenten en ervaren specialisten op het gebied van: projectontwikkeling, bouwadvies, bouwmanagement, architectuur, bouwtechniek en bouwcalculatie.

Toe aan een volgende stap? Kom bij ons team!

Partners

Naast het definiëren en organiseren, zorgt Timek uiteraard ook voor de realisatie van uw plan. Als platform beschikken we over een ruime poule aan betrouwbare partners. Per vraagstuk kijken we onafhankelijk naar de beste match op het gebied van prijs en specialisme. We kopen altijd in namens u, de klant, en zorgen ten alle tijden dat we binnen het budget blijven. We werken graag samen met o.a.:

Heeft u nog vragen?