Timek helpt u de juiste keuze te maken

Wat u moet weten voordat u met investeren in onroerend goed begint 

Investeren in onroerend goed is een aantrekkelijke manier om uw inkomsten aan te vullen. Maar het vraagt wel enige kennis. Voordat u begint is het goed om uzelf een paar vragen te stellen:

  • Hoeveel weet u van investeren in onroerend goed?
  • Wat is uw kennis van de markt?
  • Wat is de beste locatie om in te investeren?
  • In welk type onroerend goed wilt u investeren?

Wat weet u van onroerend goed?
Voordat u overweegt om in onroerend goed te gaan, is enige kennis over beleggen en investeren van belang. Algemene kennis over bijvoorbeeld financieringsopties, welke soorten beleggingen er zijn en wat mogelijke strategieën zijn.  

Als u zich wilt oriënteren over locaties kunnen wij, bij Timek, samen met u de mogelijkheden doornemen. Wij hebben een ruime ervaring in alle ins en outs van de markt en willen deze kennis graag met u delen.  

Ja, ik wil meer weten over investeren in onroerend goed

Wat is de beste locatie om in te investeren?

Wanneer u wilt investeren, is de locatie een belangrijke factor. Het bepaalt de hoogte van investeren en wat de waarde van uw investering is. En hoeveel u uit uw investering kunt halen. Een belangrijke vraag is dan ook of u in de juiste locatie investeert. Wij helpen u om een analyse te maken van uw wensen. En welke financiële mogelijkheden en welke investeringen hierbij het beste passen.

Welk type onroerend goed is het beste om in te investeren?

Stel dat u een uitstekende locatie op het oog heeft om in te investeren, dan is de vraag welke mogelijkheden er zijn. Hoe wilt u investeren en wat levert het meeste resultaat op? Heeft u alleen belangstelling voor de locatie of ook wat er op gebouwd wordt? Denk aan appartementen, eengezinswoningen, winkels, etc.? 

Elk type onroerend goed levert een verschillend rendement op. Wij, bij Timek, helpen u om de juiste keuze te maken.

Ja, ik wil graag hulp bij het kiezen van de juiste investering